Dziś mamy 21 października 2020, środa, imieniny obchodzą:

22 września 2020

Chcesz potwierdzić lub założyć Profil Zaufany? Możesz to zrobić w ARiMR

fot. ARiMR

fot. ARiMR

Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa utworzyła# 331 punktów na terenie całego kraju, gdzie można potwierdzić lub założyć Profil Zaufany. Punktu rozlokowane są w centrali ARiMR, oddziałach regionalnych oraz biurach powiatowych. Przypomnijmy, Profil Zaufany pozwala na przekazywanie dokumentów oraz załatwianie spraw urzędowych drogą elektroniczną z wykorzystaniem ePUAP oraz portalu obywatel.gov.pl.

We wszystkich uruchomionych punktach istnieje także możliwość jednoczesnego założenia i potwierdzenia na miejscu Profilu Zaufanego, korzystając z udostępnionego stanowiska komputerowego. Ważne, by mieć przy sobie telefon komórkowy oraz dowód osobisty lub paszport. W celu założenia Profilu Zaufanego należy wypełnić formularz znajdujący się na stronie pz.gov.pl, zarejestrować się, a następnie podpisać wniosek kodem otrzymanym SMS-em na numer telefonu podany przy rejestracji. W kolejnym kroku pracownik Agencji na podstawie dokumentu tożsamości dokonuje potwierdzenia Profilu Zaufanego.

Zapraszamy do odwiedzania naszych punktów. Szczegółowe informacje dotyczące adresów placówek ARiMR pełniących funkcję punktów potwierdzających Profil Zaufany znajdują się na stronie pz.gov.pl.

Materiał: Monika Galińska Agencja Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Przeglądy gaśnic
od 50PLN
Fale radiowe - przeciwzmarszczkowe
Sprawdzanie i regulacja ciśnienia w ogumieniu
Naczepa platforma
Lipoliza injekcyjna
Kasa fiskalna Sharp
1844PLN PROMOCJAPLN
Sypialnia Orzech Włoski/ Czarny lub Dąb Denver
Meble młodzieżowe systemowe
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)