Dziś mamy 21 października 2020, środa, imieniny obchodzą:

01 października 2020

ZUS i PFRON razem szkolą. Weź udział w bezpłatnym webinarium

Już w najbliższy wtorek, 6 października o godz. 10.00 odbędzie się bezpłatne webinarium #prowadzone online przez pracowników Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych i Zakładu Ubezpieczeń Społecznych.

Temat webinarium to „Zasady ubiegania się o dofinansowanie do wynagrodzeń zatrudnionych pracowników z niepełnosprawnościami oraz obsługa wniosków w systemie SODiR”. Organizatorem przedsięwzięcia jest bydgoski i toruński oddział ZUS oraz PFRON. - informuje Krystyna Michałek, rzecznik regionalny ZUS województwa kujawsko-pomorskiego.

Podczas webinarium eksperci odpowiedzą między innymi na pytania:
• co zrobić, aby otrzymać zwrot kosztów zatrudnienia osób z niepełnosprawnościami,
• jak przygotować wniosek o refundację, SODiR,
• plusy elektronicznych wniosków przesyłanych do PFRON,
• ważność orzeczeń w trakcie trwania pandemii.

Zgłoszenia do udziału w webinarium przyjmowane są do 6 października do godz. 8.00 pod adresem: mkucinska@pfron.org.pl. W zgłoszeniu należy podać adres e-mail, na który wysłane zostanie zaproszenie z linkiem do spotkania, datę i temat webinarium, liczbę uczestników (imiona i nazwiska), a także numer telefonu do kontaktu.

Materiał: Krystyna Michałek Rzecznik Regionalny ZUS Województwa Kujawsko-Pomorskiego

Oceń artykuł: 0 0

Czytaj również

udostępnij na FB

Komentarze (0) Zgłoś naruszenie zasad

Uwaga! Internauci piszący komentarze na portalu biorą pełną odpowiedzialność za zamieszczane treści. Redakcja zastrzega sobie jednak prawo do ingerowania lub całkowitego ich usuwania, jeżeli uzna, że nie są zgodne z tematem artykułu, zasadami współżycia społecznego, a także wówczas, gdy będą naruszać normy prawne i obyczajowe. Pamiętaj! -pisząc komentarz, anonimowy jesteś tylko do momentu, gdy nie przekraczasz ustalonych zasad.

Komentarze pisane WIELKIMI LITERAMI będą usuwane!

Dodaj komentarz

kod weryfikacyjny

Akceptuję zasady zamieszczania opinii w serwisie
Komentarz został dodany. Pojawi się po odświeżeniu strony.
Wypełnij wymagane pola!



LOKALNY HIT

Wagi sklepowe
699PLN 500PLN
Pokój dzienny/ jadalnia
Sypialnia w ciemnym, orzechowym kolorze
Sprawdzanie geometrii kół
Fotokubek klasyczny
19,90PLN
Novitus Nano E
sugerowana cena producenta: 1586,70PLN
Narożnik z funkcją spania, 6 kolorów do wyboru
Fotopoduszka Jasiek
30,00PLN
0

Światowy Dzień bez Samochodu. Zamiast auta wybierz rower!

W dniu dzisiejszym obchodzimy Światowy# Dzień bez Samochodu. Jest to idealny czas, aby do pracy zamiast samochodem pojechać rowerem albo autobusem.

(czytaj więcej)
0

Zrób to warzywnie! Tradycyjne dania w roślinnej odsłonie

Idealny przepis na poradzenie sobie z nudą w kuchni sprowadza się do jednego słowa: #warzywa! Mimo że plony z pól i grządek mogą wydawać się mało spektakularnym elementem dań, potrafią nieźle namieszać – zwłaszcza w tradycyjnych i znanych na wylot recepturach. Gulasz, gołąbki, spaghetti, pulpety czy curry mogą smakować wyśmienicie w warzywnej wersji bez mięsa. Zapraszamy do zielonej rewolucji w kuchniach!

(czytaj więcej)
0

Zdrowa dieta na urlopie? To proste! Wystarczy pamiętać o kilku zasadach

Wyjazdy wakacyjne rządzą się swoimi prawami, a miejsca, które odwiedzamy kuszą #rozmaitymi aromatami i smakami. Jak cieszyć się wypoczynkiem bez wyrzutów sumienia i wpływu na figurę? Swoimi radami na wakacje bez wyrzeczeń dzieli się Gaja Kuroń, ekspertka dietetyczna w Kuroniowie Diety.

(czytaj więcej)
0

Sezon na grzyby w pełni. Poznajcie przepisy z tymi smakołykami

Początek jesieni nie musi oznaczać pożegnania z lokalnymi specjałami i sezonowymi #przysmakami. To pora idealna dla wszystkich miłośników grzybów. Zamiast zerkać w stronę warzywnych grządek, warto skupić się na darach prosto z lasu. Kurki, borowiki, podgrzybki, kanie, rydze, maślaki… Kulinarna wyobraźnia zaczyna pracować na najwyższych obrotach! Zastanawiacie się, jak wykorzystać te aromatyczne i pełne smaku skarby? Skorzystajcie z porad szefa kuchni Knorr i pozwólcie sobie na niezrównaną grzybową ucztę.

(czytaj więcej)